medior projectleider suikerterrein Groningen

Adaptieve gebiedsontwikkeling van het Groningse Suikerterrein

Jouw functie

Wil jij aan de slag op het gaafste terrein van noord Nederland? Help ons dan om het Suikerterrein verder door te ontwikkelen. 

Als medior projectleider gebiedsontwikkeling van het Suikerterrein ontwikkel je initiatieven op het suikerterrein zodat het terrein een aanwinst is en blijft voor de stad Groningen. Op het Suikerterrein denk je na over de ontwikkelstrategie voor de komende jaren. Deze strategie werk je uit en je zorgt voor haalbaarheid van de verder doorontwikkeling door partijen samen te brengen en jouw eigen kennis in te brengen. Het Suikerterrein huisvest op dit moment zo’n 60 verschillende type huurders, trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is dé evenementenlocatie voor diverse feesten. Bekijk voor meer informatie ook www.suikerterrein.nl . 

Je voelt je thuis in het ruimtelijke domein als een ‘spin in het web’ en bent een echte ‘verbinder’. Via Betuun werk je aan verschillende opdrachten voor diverse opdrachtgevers zodat je een afwisselende werkweek hebt. Je hebt alles in je om een goede projectleider te zijn en hebt de ambitie om daar verder in te groeien. Dat kan dankzij het opleidingsprogramma van Betuun. Hierin leer je alles over adaptief ontwikkelen, gebiedsontwikkeling en projectontwikkeling.

Behalve jouw rol als projectleider gebiedsontwikkeling Suikerterrein werk je ook aan andere projecten via Betuun. 

In de rol van medior projectleider bij Betuun verdien je tussen 3.500 en 4.500 euro bruto per maand (fulltime), afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

betuun

Betuun is een broedplaats voor startende projectleiders met potentie en ambitie. Projectleiders die weten wat ze willen, maar nog wat extra vlieguren en kennis nodig hebben om daar te komen. 

Je komt bij ons in dienst en pakt een belangrijke rol in onze projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting van een gebied, wijkvernieuwing of het voorbereiden en uitvoeren van een sloop-nieuwbouwopgave in het aardbevingsgebied. Onze ervaren collega’s begeleiden je hierbij, maar jij staat aan het roer. Een unieke kans om grote stappen te maken door in de praktijk te leren. Ondertussen neem je deel aan het Betuun opleidingsprogramma. Daar nemen we je aan de hand van casussen mee in de wereld van ontwikkeling. Je leert onder andere over projectmanagement, gebiedsontwikkeling, een gezonde leefomgeving en communicatie met bewoners en stakeholders. 

Onderdelen van dit programma zijn toegankelijk voor andere professionals uit de sector, medewerkers van Betuun krijgen net een beetje meer. Het opleidingsprogramma bevat een mix van onlinetraining en 6-8 lesdagen per jaar. De lesdagen zijn behalve nuttig ook gezellig. Je ontmoet hier professionals en externe deelnemers uit het werkveld. Vaak zijn de lesdagen op vrijdag en sluiten we deze ontspannend af, met een borrel, etentje of een potje padel.

Ben jij er één?

Niet iedereen is een Betuuner. Een echte Betuuner beschikt over een interessante mix aan kenmerken en eigenschappen. We proberen deze voor je samen te vatten en als jij jezelf hierin herkent, kom je dan snel kennismaken? Je droomt ervan om met een sociaal hart in het fysieke domein te werken en daar echt verschil te maken. Je bent nieuwsgierig en niet bang om van de gebaande paden af te wijken als dat het resultaat verbeterd of een proces versneld. Dat doe je graag in een team. Je voelt je comfortabel om de leiding te nemen en in het middelpunt te staan. Als jij binnenkomt werkt je positieve energie aanstekelijk. Met die houding zie je altijd kansen en krijg je anderen makkelijk mee in jouw plannen. Je durft fouten te maken en kunt kritisch naar jezelf kijken. Ook al sta je vaak op de voorgrond, je staat open voor andere inzichten en houdt aandacht voor je omgeving. Je bent goed in staat om te ontdekken welke belangen er zijn en weet hoe je daarmee omgaat om resultaten te boeken. In die resultaten is duidelijk zichtbaar dat je niet alleen liefde hebt voor het bouwen, maar ook voor de leefomgeving.

Je hebt al enige ervaring opgedaan binnen het ruimtelijk domein, bijvoorbeeld bij een vastgoedontwikkelaar, gemeente of woningcorporatie. En, je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen als projectleider en / of ontwikkelaar.

En dan dit nog…

We zijn gevestigd op het inspirerende Suikerterrein. Vanuit daar werk je fulltime mee aan opdrachten en volg je de lessen van de Betuun academie (deels online). Het opleidingsprogramma doorloop je in 2 jaar, dat is de periode dat jij je verbindt aan Betuun. In die periode ontvang je een salaris dat past bij jouw werkzaamheden en met je meegroeit. We zorgen dat je alles hebt om je werk goed te kunnen doen, denk daarbij aan een laptop, telefoon en het gebruik van een auto. Na ben je een volwaardig adviseur, projectleider of ontwikkelaar en werk je verder aan opdrachten van onze opdrachtgever of ga je zelfstandig verder. Daarbij kun je op onze hulp rekenen.

Kom je kennis maken?

We hebben geen ingewikkelde sollicitatieprocedures. Als jij denkt dat dit iets voor jou is dan maken we graag kennis met je. Dan vertellen wij je wat meer over ons en jij ons over jezelf. Gewoon met een kopje koffie of thee erbij. Je kunt ons bellen, mailen, apppen of langskomen om een afspraak te maken, dat is een beetje afhankelijk van de Betuuner die je wilt treffen.

Rommie (houdt niet van mailen en ontvangt het liefst een appje): 06-54911379

Dick (vindt alles goed): 06-46230237 / dick.janssen@betuun.nl / suikerlaan 23A

Corina (houdt niet van bellen, maar wel van tekst): 06-42311443 / corina.dogger@betuun.nl